Λέξεις Κλειδιά:
Τιμή από: έως:
Προϊόντα
Προστασια προσωπικων δεδομενων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της «ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ» είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ). Το αρχείο με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών τηρείται και επεξεργάζεται από την «E-equip.gr» με σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών και των συμβάσεων που θα συναφθούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος για την παροχή προϊόντων της «E-equip.gr». Συνεπώς, αποδέκτες στοιχείων του αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύνανται να είναι και συνεργαζόμενες με την «E-equip.gr» επιχειρήσεις, όπως εταιρίες ταχυμεταφορών, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων (όπως το Paypal), χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κτλ.
Με την υποβολή της παραγγελίας σας, συναινείτε στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς αποκλειστικά, τόσο από την «E-equip.gr» όσο και από συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες.
Η «E-equip.gr» θα χειριστεί όλα τα προσωπικά δεδομένα που θα παράσχετε ως μέρος της διαδικασίας παραγγελίας με ασφάλεια και σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Να σημειωθεί ότι η «E-equip.gr» ΔΕΝ διατηρεί στοιχεία πιστωτικής κάρτας των χρηστών. Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα γίνονται στο περιβάλλον της Τράπεζας και είναι απολύτως ασφαλείς.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με τα παραπάνω θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της «E-equip.gr».

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η «E-equip.gr» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού στον διαδικτυακό τόπο της «E-equip.gr» δεσμεύεστε ότι είναι αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη. Επίσης δεσμεύεστε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνετε είναι αληθινή και υπό τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό σας. Η «E-equip.gr» δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία του χρήστη από τυχόν πρόσβαση τρίτων στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας, είναι αυστηρά προσωπικοί για κάθε χρήστη και δεν πρέπει να γνωστοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. Εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με αυτούς και υποχρεούστε να ειδοποιείτε άμεσα την «E-equip.gr» για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση που ενδεχομένως διενεργείται με αυτούς. Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται από την «E-equip.gr» σε τρίτους. Η «E-equip.gr» δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει για τους χρήστες από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση των κωδικών τους από τρίτους.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επιστροφές & ακυρώσεις
Αποστολές & πληρωμές
Προσωπικά δεδομένα
Όροι Χρήσης & Απόρρητο
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Χάρτης Ιστότοπου
SOCIAL NETWORK
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ.: 2421083155
Fax: 2421060250
Email: info@e-equip.gr
Copyright 2013 e-equip.gr